El bloc d’objectes publicitaris es va crear l’any 2006, iniciat per Horizonsources SAS a França. El blog pretén promocionar l’objecte publicitari, el gadget imprès.
Per fer-ho, professionals d’arreu del món contribueixen regularment publicant articles sobre nous productes,
tendències en el mercat d’articles promocionals.

Aquí teniu la llista dels principals autors.

  • Jennifer Kroon de l’empresa francesa Horizonsources, que fabrica i importa articles promocionals.
  • Katherina Gizotti ens arriba des de Grècia, la seva empresa Doron, especialitzada en la importació i distribució d’articles publicitaris al mercat grec Michael Merry Crooks, especialista en màrqueting promocional als Estats Units, és el creador de la Crooks Advertising Alliance i membre de PPAI i ASI.
  • Suvir Kuhlar ens arriba des de l’Índia, la seva empresa Microsolutions, és una de les més actives del sector a l’Índia i dóna feina a més de 40 persones.
  • Luciano Raizler del Brasil, creador de Raizler Promocional, distribuïdors d’imants promocionals per tota l’Amèrica Llatina.
  • Jelmer Sminia, gerent d’Eurologo BV a Holanda, importador per al mercat holandès.
  • Juliette Dru, d’Horizonsources a Espanya, importadora per al mercat espanyol.

Escriu en aquest lloc

Sou fabricant, minorista d’articles promocionals o director de màrqueting i voleu publicar un article en aquest bloc? No dubti !!

Si la vostra informació és realment nova, interessant o inclou una opinió fonamentada sobre el sector dels objectes publicitaris, sapigueu que la publicarem amb molt de gust per enriquir encara més aquest bloc.

Si la teva informació és de caràcter internacional, també pots traduir-la per publicar-la als nostres altres blocs europeus:

Tot això és gratuït. Però no acceptem publicitat ni articles purament SEO.

Aquest blog pretén identificar notícies, tendències i moviments fonamentals en el món dels articles promocionals.