Els millors productes

Ambientador per a cotxe de cel lulosa

Tothom coneix el ambientador de per a coche de cel.lulosa: el típic ambientador amb forma de pi per penjar al retrovisor del cotxe.

S’usa molt poc com article promocional quan és un producte barat, molt efficient per promocionar una marca.
L’ambientador publicitari per a cotxe i amb totes les, s’imprimeix en quatricromia en ambdues cares i difusa una fragància molt agradable associada a la marca.

Read More »
Notícies

Quan la moda Mata!

Cada vegada més fàbriques fan servir substàncies nocives per a fabricar les seves peces tèxtils. No hi ha dubte que no veureu l’armari de la mateixa forma després de llegir això …

Read More »
Notícies

Missatges subliminals

Sabíeu que moltes de les grans marques han inserit en el seu logo uns missatges amagats? ¿Que molts anuncis o dibuixos animats per a nens porten missatges subliminals relacionats amb sexe o religió? Aquest article ens ensenya com les més grans marques fan servir l’espai negatiu del seu logo per comunicar un missatge subliminal.

Read More »
Notícies

Globus Publicitari

indispensable per a una promoció! Sabíeu que abans que s’inventés el globus de goma al segle 19, usaven bufetes seques d’animals? A partir d’aquest moment, es va començar a fabricar en sèrie en els anys 1930. Esbrinem com es fabriquen els globus des de l’extracció del Làtex de l’arbre de cautxú …

Read More »

El Fenomen Silly bandz

Segur que heu sentit a parlar de les Silly bandz, les Polseres boges!

Des de Maig 2010, les polseres Silly bandz s’han convertit en un fenomen l’èxit amb els joves és sense precedent!

Read More »
Notícies

Bibuixos o Joguines?

Tots saben que els nens adoren dibuixar i pintar. Aquesta activitat és la més accessible, més entretinguda i més estimada per als nens.
És una activitat boníssima ja que els ajuda a desenvolupar la motricitat fina, a més dels músculs de les mans i dels dits.

Read More »

3 tendències del mercat promocional que hauria de seguir

De quina manera s’obtenen els millors resultats d’una campanya promocional?
Aquesta és la pregunta que es fan tots els publicistes i creatius. Per on començar i què és el que estàs buscant?
Hem seleccionat 3 tendències essencials a l’hora de comprar un regal o article promocional.

Seguir les tendències de manera apropiada.
El meu primer consell: No s’ha de ignorar una moda o tendència pel que fa a triar un regal promocional. Què també és vàlid per a les marques convencionals. comprar cada any la mateixa Ploma Waterman gravada podria eventualment jugar a la teva contra.

Read More »