Ponxo de pluja promocional

Arriba l’estiu i tots els professionals de l’objecte publicitari estan preparant para-sols, tovalloles, ventalls, … però pocs estan preparats per a l’arribada de la tardor: siguem astuts i traguem avantatge als nostres competidors.Poncho

Perquè pugueu mostrar als vostres clients, us presento aquest nou producte promocional original que Horizon Sources acaba de llançar un impermeable per la pluja amb forma de ponxo. És un objecte pràctic, lleuger i molt barat, perfecte per al màrqueting de carrer, trobades esportives o esdeveniments en exteriors.

Us preguntareu què té aquest ponxo d’original, doncs bé, aquí van unes quantes indicacions:

  • Dimensions del ponxo de pluja: 90 x 130 cm.
  • Ponxo ultra Lleuger: 70 grams.
  • Impressió i personalització: sobre el ponxo mateix, en impressió aleatòria, o impressió única sobre cadascuna de les cares del ponxo de pluja.
  • També es pot imprimir sobre la bosa de l’embalatge del ponxo.
  • Lliuraments d’entrega molt curts.
  • Cost super reduit.

Per exemple: el marxandatge esportiu ofereix poca varietat d’articles: pals de aplaudiment, gorres, xiulets, … El ponxo de pluja és un article original amb un efecte doblement interessant, perquè ofereix als participants en l’esdeveniment una protecció gratuïta contra la pluja, la qual cosa tindrà una repercussió positiva per a la imatge de qualitat de l’organització.

Un altre exemple: pensem en un gran esdeveniment com un festival o concert a l’aire lliure, seria una molt bona idea que els organitzadors del mateix o millor els espònsors que desitgin comunicar la seva marca, disposin d’un estoc de ponxos de pluja impresos amb el seu logo a fi de distribuir-en cas que les circumstàncies climàtiques es tornin adverses. Imagineu l’impacte de la comunicació quan milers de persones porten aquest ponxo promocional al mateix temps Com l’esdeveniment sigui retransmès per televisió l’èxit està assegurat.

Més idees: Oficines de Turisme, Organismes Públics, … penseu en el ponxo de pluja promocional per transmetre el vostre missatge o dur a terme la promoció de la vostra ciutat.

Agències de viatges: regalar als Vostres clients amb destinació a Llocs humits  el ponxo de pluja publicitari, agrairan aquest detall amb bon humor.

¡Comprar el ponxo de pluja promocional és tenir la seguretat d’aconseguir una comunicació prefecta!

Per a més informació sobre aquest producte: contacteu amb nosaltres