Una Flor a la Teva Bustia

Patrick Paul de BeGlobal a Holanda ens parla d’un concepte molt original: Un correu de Flors … Què és més bonic que rebre roses d’algú que volem?

Ara és possible enviar a una amiga, a un germà o la núvia una capseta de flors que cap en una bústia!

El MailBoxFlowers (correu de flors) es compra per a Internet i s’envia directament a l’adreça escollida perquè quan la persona escollida arriba a casa trobi el correu.

La comanda de l’MailBoxFlowers ve amb un missatge personalitzat imprès en un paper colorit que fa la sorpresa més agradable .
S’assegura la frescor del correu de flors gràcies a un packaging especial: el material de la caixa permet que les flors no s’assequin assegurant que arribin sempre fresques al destinatari.
Les roses són disponibles en blanc, vermell, rosa, groc i taronja per combinar segons el seu gust. I si no aconsegueixes triar el color que t’agrada, pots demanar una caixa sorpresa! I segons la temporada, es reemplacen les roses per altres flors per respectar el cicle natural de cada planta. I per un regal més complet es pot lliurar el mailboxflower amb el seu gerro.

I a més, el mailboxflower té el segell Max Havelaar de comerç just, que assegura que el producte està fabricat a un preu just, sota condicions decents i respecte al medi ambient.
Per saber més sobre a aquest servei: fes clic aquí. Em sembla el regal perfecte i una sorpresa inoblidable … Gràcies Patrick per presentar aquest producte nou