Arriba l’estiu ¡presumeix dels teus tatuatges temporals!

tattoosArriba l’estiu: el sol, la platja, els cossos bronzejats … És una època de l’any ideal per lluir els tatuatges temporals a més hi ha de sobres per triar:
Començant pels tatuatges temporals clàssics, tenim també tatuatges temporals fosforescents, perfumats, brillants, termo i foto sensibles,… i tots completament personalitzables!

En concret, els tatuatges temporals termo i foto sensibles són ideals per a aquesta època de l’any. Els tatuatges temporals termo sensibles canvien de color un cop aplicat el tatuatge sobre la pell, gràcies a la calor corporal. d’altra banda, en els tatuatges temporals foto sensibles la tinta fotosensible es prácticament invisible, fins que s’exposa el tatuatge a la llum solar, convertint llavors en color vibrant.
Els nostres tatuatges temporals promocionals són productes de gran qualitat, impresos en quadricromia amb tintes no tòxiques i hipoalergèniques.

Són perfectes per a qualsevol promoció o llançament de productes i pel seu baix cost, el millor per utilitzar en promocions massives.

¡Resultat garantit!

Per veure la nostra gamma de tatuatges temporals, visiteu la nostra pàgina web: temporary-tattoos